Horoscop 30 aprilie. Fecioarele vor câștiga o sumă de bani

O zi cu de toate. Putem valorifica la maximum timpul, ideile și să facem lucruri de calitate extra, în care să ne arătăm măiestria.

Vibrația zilei este 3 și o să spunem lucrurilor pe nume.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 TAUR

Va școliți într-un nou domeniu, ca să aveți încă o variantă de salariu, că nu se știe ce se mai întâmplă. Aveți mai multe idei și o să le puteți pune în practică, măcar pe unele dintre ele, dacă nu pe toate și o să vă asigurați banii pentru cheltuielile curente.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 GEMENI

Păreți încrezători că o să vă descurcați cu toate, o să le puteți întinde o mână de ajutor și alor voștri dacă e nevoie. Apar situații neprevăzute și o să vă scoateți banii, să vă ajungă pentru diverse lucruri de care chiar aveți nevoie și or fi și plăți obligatorii de făcut, facturi.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 RAC

Se pare că o să mai echilibrați un pic dieta, ca să vă păstrați greutatea în liniile normale, să nu mai apară probleme de sănătate. O să vă înțelegeti și cu colaboratorii, chiar dacă lucrați de acasă și cu ai voștri cu care petreceți mai mult timp decât de obicei și o să fie liniște și pace.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 LEU

Poate că ați spus tot ce aveați pe suflet în relația cu partenerul de cuplu și trebuie scos tot, ca să vă eliberați odată. Ceva se cam șubrezește în relația cu șefii. Poate v-ați relaxat prea tare, v-ați permis să mai întârziați cu livrarea produselor pe care le lucrați și ei reacționează.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 FECIOARĂ

E posibil să luați bani, să vă luați niște lucruri de maximă utilitate și o să vă gospodăriți altfel acasă. Vă tot cheamă cineva de departe și o să vedeți dacă e posibil să plecați de tot acolo, ca să lucrați sau ca să vă stabiliți, că poate vă căsătoriți.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 BALANȚĂ

O să aveți rezultate bune la examene, la aparițiile în video pe diverse teme și o să conteze la imagine. Faceți monetarul și vă gândiți serios la banii pe care-i aveți de dat, că or mai fi rate, facturi și păstrați neapărat o sumă pentru orice eventualitate.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 SCORPION

Relația de suflet trebuie rescrisă pe ici pe colo și o să se regleze din mers fără prea mare tam-tam. Sunteți dispuși să atacați noi secțiuni din sfera profesională și să vă oferiți șansa de a ajunge în vârful unui clasament. Oricum o să vă bucurați de trecere la șefi.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR

O să recuperați niște bani pe care trebuia să îi luați acum câteva luni și o să vă prindă bine, că aveți multe de cumpărat. Voi o să fiți mai tranșanți în relația cu anturajul, că o să le mai acordați o șansă celor care pot să țină pasul cu voi, chiar de la distanță, iar pe ceilalți îi lăsați în stand-by.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 CAPRICORN

Poate dați de niște reduceri la electrocasnice, ori la mobilier de grădină. Poate amenajați un spațiu recreativ. Se aud vești bune despre copii, că o să vină pe lume copilul vostru sau o fi al altcuiva din familie și poate o să fie și botez. dacă ni se dă voie.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR

Se poate să reamenajați interiorul locuinței și să faceți manual diverse lucruri, ca să vă bucurați cu toții de un plus de confort. Vă înscrieți la niște cursuri, ca să puteți manevra o aparatură, să terminați mai repede treaba, să câștigați și mai mulți bani, pe cât posibil.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 PEȘTI

Poate vă ocupați și de mașină, să funcționeze ca lumea și vedeți ce se poate face, dacă e pe butuci. Vă vin niște rezultate, semnături, aprobări. Se poate să fie legate și de niște analize medicale și să știți cum stați pe toate fronturile.

HOROSCOP 30 APRILIE 2020 BERBEC

O să dați refresh relațiilor cu rudele apropiate. Poate vă faceți planuri de revăzut cu toții când se va putea, în curând, e de presupus. Se observă cheltuieli și o să faceți eforturi serioase să mai păstrați ceva în cont, ca să aveți o rezervă pentru zilele mai incerte, așa, să vă puteți descurca.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here