Olt: Tinerii care au dat petrecere în aer liber de 1 Mai, amendați cu 80.000 de lei/ VIDEO

Cei nouă tineri din Osica de Sus care azi au dat o petrecere în aer liber, sărbătorind astfel 1 Mai ca în vremurile bune, ignorând interdicțiile impuse prin ordonanțe militare, au fost identificați de polițiști și amendați cu 80.000 de lei.

Doi dintre participanți la petrecere sunt minori.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Osica, cu sprijinul jandarmilor olteni, au fost identificate nou persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 36 de ani, toate din comuna Osica de Sus. Două dintre persoanele identificate sunt minore.

Astfel, la data de 1 mai a.c., aceștia  au încălcat măsurile generale de prevenire a răspândirii COVID-19, respectiv măsura distanțarii sociale, prin formarea unui grup mai mare de trei persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii au sancționat contravențional cele nouă persoane, cu amenzi în valoare totală de 80.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr.2/ 2020.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt nu manifestă toleranță față de cei care încalcă normele de conviețuire socială și prevederile Ordonanțelor Militare, punând în pericol sănătatea celor din jur”, a mai precizat Alexandra Dicu.

Petrecerea de la Osica de Sus a intrat în atenția polițiștilor după ce unul dintre participanți au transmis live pe Facebook de la fața locului. Ba chiar, curajoși, de la alcool, în transmisiunea directă tinerii invitau poliția la fața locului. Iar Poliția a fost receptivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here