Horoscop 11 mai. Capricornii vor avea parte de câștiguri în urma unui proiect

O zi a provocărilor. Or să apară din senin tot felul de situații neprevăzute și o să ne pliem pe cerințele momentului ca s-o scoatem la liman.

Vibrația zilei este 11 și o să intuim ce e cel mai bine pentru noi.

HOROSCOP 11 MAI 2020 TAUR

Se pare că or să vi se dea niște bani din urmă și o să aveți de cheltuială, că aveți planuri mari pentru perioada care urmează. Or să apară noi oportunități de a face bani și chiar vi se potrivesc. N-ar trebui să le ignorați, că mai bine le onorați decât să rămâneți într-un salariu.

HOROSCOP 11 MAI 2020 GEMENI

Poate aranjați cu o agenție de turism să schimbați data unei plecări sau destinația sau cereți banii înapoi. E animație la voi, semn că vreți să faceți multe lucruri și cei din jur pun și ei umărul și totul o să meargă strună, că aveți energie și inspirație.

HOROSCOP 11 MAI 2020 RAC

O să vă scoateți banii din cont ca să-i cheltuiți cu cap, să nu vă fure peisajul și să dați o sumă prea mare și după să fiți lefteri. Întrevedere pe Skype cu cineva care vrea să colaborați la un proiect care v-ar suplimenta veniturile și v-ar aduce acel confort financiar de care duceți lipsă.

HOROSCOP 11 MAI 2020 LEU

Or să se strângă niște oameni în jurul vostru, ca să aveți împreună activități recreative, să vă folosiți inspirația. Le puteți cere șefilor niște facilități, ca să faceți treabă mai bună, de acasă, de la serviciu, de unde ați lucra și se poate să vă încredințeze șefia unui departament.

HOROSCOP 11 MAI 2020 FECIOARĂ

Poate încă mai strângeți materiale de construcție și o să vă și apucați de zidit, de renovat și o să vă placă. Așteptați de multă vreme să vă puteți deplasa, mai e un pic și o să-i puteți vizita pe ai voștri, care locuiesc în alt oraș. Deocamdată, le trimiteți prin poștă ce aveți de trimis.

HOROSCOP 11 MAI 2020 BALANȚĂ

Se poate să susțineți un examen online și starea de spirit pare să fie una bună, cu toate că aveți emoții. Vă pregătiți de plecare și o să vă mobilizați să strângeți bani pentru transport, cazare, poate veți și lucra sau veți avea de încheiat o situație școlară, care rămăsese în aer.

HOROSCOP 11 MAI 2020 SCORPION

În relația de cuplu apar intenții serioase de căsătorie, depuneți actele online și vă întâlniți pe Skype cu invitații. O să interacționați cu șefii să știți pe care dintre direcții să mergeți, ca să fiți în ton cu ce se întâmplă pe piața muncii, că apar tentații noi la tot pasul.

HOROSCOP 11 MAI 2020 SĂGETĂTOR

O să aveți de semnat acte, să plătiți impozite, asigurări și alte lucruri care v-ar scuti de niște griji. Vești bune de la cei care aveau să vă dea un răspuns referitor la viața voastră de cuplu, pe care ați putea-o relua, dacă simțiți la fel.

HOROSCOP 11 MAI 2020 CAPRICORN

O să primiți un semn de dragoste din partea cuiva care vrea să fiți împreună și o să vă întâlniți cât de curând. Vă apucați de un proiect care o să vă deschidă, poate, un alt orizont și o să aveți parte de câștiguri și poate se vor naște și alte proiecte de aici încolo.

HOROSCOP 11 MAI 2020 VĂRSĂTOR

O să dați de oameni interesați de aceleași lucruri ca și voi și poate formați un grup de acțiune și de o platformă online. O să vă faceți programul în funcție de cei mici. Pare să fie o zi solicitantă și o să vă interesați și de relațiile voastre de afaceri, pentru că trebuie păstrat totul la cald.

HOROSCOP 11 MAI 2020 PEȘTI

Se poate să mai cumpărați ceva aparatură, ca să puteți lucra de acasă și să poată și copii să intre pe net în sesiuni video. Se pare că o să vă ocupați și voi de niște lucruri pe acasă, luați tot ce vă trebuie, comandați și-i rugați și pe ai voștri să vină fiecare cu câte ceva, să fie mână de lucru.

HOROSCOP 11 MAI 2020 BERBEC

O să vă organizați altfel în perioada asta pentru muncă și o să faceți echipă cu câțiva colegi cu care vă înțelegeți mai bine la treabă. Vi se dau niște bani în plus dacă o să lucrați în paralel pentru mai multe secțiuni și cu timpul o să păstrați doar una sau două, ca să nu ajungeți la surmenaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here