Cei trei tineri găsiți incoerenți pe o bancă în Slatina, cercetați penal de polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate

Cei trei tineri găsiți, luni seară, de polițiști, incoerenți pe o bancă în Slatina și transportați cu ambulanța la spital sunt cercetați penal de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO) Olt.

Potrivit unor surse OLT-ALERT, cei trei tineri ar fi fost drogați.

Este vorba de trei bărbați cu vârste de 24, 26 și 35 de ani, care au fost găsiți luni seară, în jurul orei 22.00, de o patrulă de poliție, pe o bancă de pe strada Libertății într-o stare de incoerență totală.

La început, oamenii legii au crezut că cei trei dorm. Ulterior, polițiștii și-au dat seama că starea tinerilor este în neregulă și au chemat ambulanța pentru a fi transportați la spital.

„Polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Slatina, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au observat trei tineri, pe strada Libertății, din municipiul Slatina, care la prima vedere dormeau pe o bancă.

Observând faptul că aceștia sunt incoerenți, polițiștii au solicitat ambulanța pentru a fi transportați la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Slatina, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Cauza a fost preluată de ofițerii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt, care îi cercetează penal pe cei trei bărbați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here