Beție pe pandemie: Șoferi din Olt, depistați de polițiști beți criță la volan

Polițiștii din Olt au întocmit mai multe dosare penale, ieri și azi, unor șoferi prinși băuți la volan. 

Astfel, joi seară, un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat pe Drumul Județean 653, în afara comunei Bălteni, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Tot joi seară, în jurul orei 21:00, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Mărunței, a fost depistat pe Drumul Județean 546, pe raza localității de domiciliu, în timp ce conducea un autoturism după mai multe păhărele de alcool consumate. Supus testului cu aparatul alcooltest, s-a dovedit că el avea o concentrație alcoolică de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge, astfel că i s-a întocmit dosar penal.

Azi-noapte, pe strada Calea București din municipiul Caracal, a fost depistat un bărbat, de 37 ani, din comuna Cezieni, care conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum, el trebuie să dea socoteală în fața organelor de cercetare penală pentru fapta sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here