Loteria Română, anunţ de ULTIMĂ ORĂ pentru JUCĂTORI. Cum se vor desfăşura EXTRAGERILE LOTO

Loteria Română a anunţat că agenţiile rămân în continuare închise, până la o dată ce va fi comunicată ulterior. Între timp se lucrează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României la implementarea unui sistem pentru jocurile loto online.

„Urmare a Hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naţional şi a măsurilor de prevenire şi control a infecţiilor, în contextul situaţiei epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020, activităţile de jocuri de noroc organizate în spaţii închise sunt interzise, prin urmare agenţiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităţilor”, a transmis Loteria Română.

Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online.

„Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc”, a mai transmis Loteria Română.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here