VIDEO de la accidentul din Craiova în care un taximetrist şi o pasageră au murit. Copilul femeii şi bunicul lui, grav răniţi

Sursa foto: romaniatv.net

Un taximetrist de 55 de ani din Craiova şi o femeie de 39 de ani au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, într-o intersecţie din Craiova, potrivit romaniatv.net. Un copil de 7 ani şi bunicul lui, pasageri în acelaşi taxi, au fost transportaţi la spital, în stare gravă, inconştienţi. De asemenea, şoferul celeilalte maşini implicate în accident a fost rănit.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Câmpia Izlaz cu Râului.

Din primele informații, șoferul mașinii de taxi nu a respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea”, a pătruns în intersecție unde a fost lovit în plin de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care circula regulamentar pe strada Râului.

„Conducătorul maşinii de taxi şi o pasageră din acesta au decedat. Un minor şi în alt bărbat, ambii din taxi, au fost transportaţi la spital, nu erau conştienţi. Şi din celălalt autoturism, cel care circula pe strada Râului, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era conştient şi ar fi fost singur în maşină”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

„Eu am fost acolo exact când s a întâmplat. Eram pe pod să mă asigur s-o iau spre Brestei. Taxiul era pe Câmpia Islaz, vroia să traverseze intersecția pe lângă mine. Nici nu am apucat să opresc să mă asigur, că am văzut taxiul cum intră în intersecție și cum BMW-ul îl lovește din plin. BMW-ul avea cel puțin 100 km/h. Nu a avut timp să frâneze”, a povestit un martor ocular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here