Eroii zilei de azi sunt doi pompieri din Caracal. Ei au salvat de la moarte o femeie care a încercat să se sinucidă

Sursa foto: romaniatv.net

Eroii zilei de azi sunt doi pompieri din cadrul Detașamentului Caracal, care au reușit să salveze de la moarte o femeie care a încercat să se sinucidă aruncându-se în râul Olt. Este vorba de o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Curtișoara, care a fost transportată la spital.

Este vorba de maistrul militar Tudor Vlad și plutonierul major Enuș Victor Enuș.

Cei doi pompieri se aflau cu autoturismul de serviciu la intrarea în municipiul Slatina și au auzit pe stația de emisie-recepție momentul alertării de către dispecerul ISU Olt a forțelor Detașamentului Slatina, pentru salvarea unei femei care amenința că se aruncă în Râul Olt.

În mai puțin de un minut au ajuns la locul evenimentului și au găsit-o pe femeie în apă, în apropierea malului, cu ușoară hipotermie.

„Au acționat fără să stea pe gânduri și au reușit să o scoată pe femeie din apa rece. În scurt timp au ajuns la fața locului și echipajele din cadrul Detașamentului Slatina, dar și echipaje de la Serviciul de Ambulanță, poliție și jandarmerie. Împreună au format un lanț uman și au reușit să o aducă pe femeie la mal, în siguranță.

Ne bucurăm să aducem în fața dumneavoastră oameni care fac lucruri frumoase și ne bucurăm și mai tare când reușim să salvăm. Astăzi am reușit în echipă, pompieri, polițiști, jandarmi, cadre de la ambulanță, fiecare a pus mâna, la propriu și toți au reușit să salveze o viață.

Le mulțumim tuturor celor care astăzi au făcut ca povestea să aibă final fericit și îi asigurăm de întreaga noastră prețuire!”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, din comuna Curtișoara, a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, cu hipotermie ușoară și transportată la UPU Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here