PSD: Guvernul liberal își protejează afacerile și camarila, dar taie de la românii care nu pot să se apere

Guvernul PNL nu a știut să susțină economia, iar acum datele publice îi explodează în față și vrea să aplice modelul din 2010, și anume austeritatea, susțin, într-o postare pe Facebook, social-democrații.

PSD afirmă că economia României este în cădere liberă, estimându-se că, în trimestrul al doilea, ea va scădea cu 14 procente.

„Suntem în plină prăbușire a economiei, care scade cu peste 14% în trimestrul doi. O spun chiar datele Finanțelor, pe care nu le mai pot aranja. Timp de trei luni, Cîțu și PNL n-au avut vreun plan concret. Doar au pierdut timp vital când economia avea nevoie de decizii, nu de vorbe electorale”, spun reprezentanții PSD.

În acest context, social-democrații susțin, citându-l chiar pe premierul țării, că pensiile nu vor fi majorate și că nici alocațiile de stat pentru copii nu vor fi dublate, așa cum se preconiza.

„Acum, Orban spune că nu va mări pensiile cu 40% în septembrie și nici vorbă despre dublarea alocațiilor pentru copii. Pentru ei, vârstnici și copiii sunt iar simple cifre din tabelul contabil, pe coloana tăierilor bugetare”, este concluzia PSD.

Guvernul liberal își protejează afacerile și camarila, dar taie de la românii care nu pot să se apere, mai spun social-democrații.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here