Polițiștii din Olt au reținut, în ultimele 48 de ore, 15 permise de conducere. Au fost retrase și 10 certificate de înmatriculare

Polițiștii din Olt au reținut, în ultimele 48 de ore, 15 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

În ultimele 48 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, au intervenit la 284 evenimente, dintre care 153 fiind sesizate prin serviciul 112.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 328 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 106.060 lei. 

„La data de 27 mai a.c., ora 19:40, pe strada Soarelui, din comuna Urzica, a fost depistat un bărbat, de 28 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 26 mai a.c., ora 21:10, pe strada Andrei Șaguna, din comuna Traian, a fost depistat un bărbat, de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Cu ocazia audierii sale, acesta a declarat că autoturismul i-a fost încredințat de către un bărbat, de 42 ani, tot din comuna Traian, cunoscând faptul că nu deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here