Caracaleanca Elena Ionescu a câștigat „Survivor România”. Trofeul: 250.000 de lei

Elena Ionescu, originară din Caracal, a câștigat finala „Survivor România”. Artista a fost aleasă de public să plece acasă cu marele premiu de 250.000 de lei, scrie libertatea.ro.

Abandonată de mai bine de 4 luni în mijlocul naturii, departe de confortul civilizației, Elena a fost nevoită să treacă prin multe încercări, să-și construiască un adăpost, să își procure hrana, să facă față presiunii grupului de „Faimoși” din care a făcut parte.

Sâmbătă seara, publicul a ales marele câștigător, iar la revenirea în România va fi mai bogată cu suma de 250.000 de lei, dar și cu titlul de „Supraviețuitor”.

Chiar dacă a avut certuri cu colegii săi încă de la început, cei de acasă au susținut-o până în ultima clipă, dovadă că, la fiecare propunere de eliminare, artista era salvată de voturile publicului. Același public votant i-a adus și marele trofeu, potrivit libertatea.ro.

Elena Ionescu este o artistă, născută în Caracal, absolventă a Liceului Ioniță Asan din localitate. Ea a făcut parte din trupa Mandinga, între anii 2006 – 2016, apoi a părăsit proiectul pentru o carieră solo. A participat și la Eurovision, în Azerbaidjan, cu piesa „Zaleilah”, în 2012.

Potrivit playtech.ro, Elena Ionescu a mai participat la concursul televizat Te Cunosc de Undeva, la Antena 1, în 2014. În prezent, Elena Ionescu este divorțată și are un copil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here