Încă un polițist din Olt, confirmat cu coronavirus. În total, trei angajați ai IPJ Olt sunt infectați cu COVID-19. Legătura dintre ei

Încă un polițist din Olt a fost confirmat, recent, ca fiind purtător al noului coronavirus, informează OLT-ALERT, citând surse neoficiale din cadrul IPJ Olt. În total, trei angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt au fost diagnosticați cu infecția COVID-19.

Pe lângă cei doi polițiști din Ipotești, șeful de post și ajutorul lui, depistați cu noul virus, un alt om al legii a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este vorba de un agent din cadrul Postului de Poliție Brebeni. El este fiul șefului de post din Coteana (aflat în izolare) și se află internat la Spitalul Caracal.

Direcția de Sănătate Publică Olt a demarat o anchetă epidemiologică în acest din urmă caz și încearcă să identifice toate persoanele cu care polițistul din Brebeni a intrat în contact.

Legătura dintre cei trei polițiști e aceea că toți lucrează în cadrul Secției de Poliție Rurală Coteana. De asemenea, agentul care lucrează la Brebeni s-ar număra printre contacții primilor doi polițiști contaminați.

Contactat telefonic, prefectul de Olt, Florin Homorean, a confirmat existența acestui din urmă caz.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here