Mână CRIMINALĂ la Piatra Olt: O persoană a dat foc unei gospodării/ FOTO+VIDEO

O anexă gospodărească a fost distrusă de flăcări, duminică, după ce o persoană neidentificată a generat, intenționat, incendiul.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o magazie, cu suprafața de aproximativ 50 de metri pătrați, construită din lemn, în care se aflau aproximativ zece metri cubi de material lemnos, cu posibilitate de extindere la clădirea învecinată, în care funcționa un magazin alimentar.

Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră.

În urma incendiului au ars anexa gospodărească și materialul lemnos depozitat în aceasta”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetării la fața locului, a fost folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul, a mai precizat purtătorul de cuvânt al pompierilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here