Ipoteză şocantă în cazul poliţiştilor arşi de vii. Poliţista fără carnet s-ar fi aflat la volan. „Încerca să obţină permisul”

O ipoteză şocantă a fost lansată de sindicalistul Iulian Surugiu în cazul poliţiştilor arşi de vii de la Brăila. Acesta a lăsat să se înţeleagă că el crede că la volanul autospecialei se afla  poliţista care nu avea permis de conducere. 

„Ancheta ne va spune cine conducea, din câte știu eu ea încerca să obțină permisul în aceste zile. Nu am spus că a condus fata, eu dau un sfat pentru cetățeni, să nu încredințăm mașina celor fără permis”, a declarat Surugiu la România TV.

Reamintim că doi poliţişti din Brăila au murit în urma unui accident, în timp ce se aflau într-o misiune de patrulare. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a rezultat cu decesul celor doi agenţi de poliţie aflaţi în autovehicul.

De cealaltă parte, IGPR acuză că reprezentanții sindicatelor se folosesc de o tragedie pentru a-și face imagine. Poliția precizează că cei doi agenți erau în serviciul de patrulare cu o mașină Dacia Logan din 2018, inscripționată și dotată cu rampă de avertizare optico – acustică.

Mașina avea revizia făcută în luna mai 2020, la reprezentanța producătorului din Brăila, iar inspecția tehnică periodică era valabilă până în luna octombrie 2021.

La data producerii accidentului, autoturismul avea un rulaj de aproximativ 64.000 de Km.

„Expertiza tehnică, precum și celelalte probe administrate în cadrul dosarului penal, vor stabili cauzele accidentului rutier. Considerăm că este prematur ca unele persoane să-și exprime opiniile vis-a-vis de modul în care acesta s-a produs, mai ales dacă nu cunosc toate datele din anchetă. Este regretabil că unii reprezentanți ai organizațiilor sindicale aleg să folosească astfel de tragedii pentru a-și face imagine, nefiind informați corect și propagând în spațiul public date eronate, de natură a denigra instituția”, transmite IGPR.

Reamintim că doi polițiști din Brăila au murit marți seară într-un accident rutier produs în Ianca, Brăila. Mașina în care se aflau cei doi a lovit un copac și a luat foc.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila au decedat în urma unui accident rutier. Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleanțe familiilor colegilor noștri și tuturor celor care i-au cunoscut. Referitor la cauzele accidentului rutier, vă informăm că în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili toate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis marți seara IGPR.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here