Așa va arăta noul stadion din Slatina. CNI a demarat și licitația pentru finalizarea Sălii Polivalente. Știrbu: Mă bucur că două obiective importante pentru Slatina au primit finanțare din partea CNI

Așa va arăta noul stadion din Slatina

Deputatul de Olt Gigel Știrbu anunță că Compania Națională de Investiții (CNI) a demarat procedura privind studiul de fezabilitate pentru proiectul privind noul stadion din Slatina. Totodată, CNI a scos la licitație lucrările de finalizarea a Sălii Polivalente, mai spune demnitarul.

Parlamentarul s-a interesat de proiectul privind noul stadion și spune că acesta va avea 12.000 de locuri, investiția costând 40 de milioane de lei. Demnitarul dă, astfel, o veste bună administrației publice locale care va trebui să suporte cheltuielile de demolare ale vechiului stadion şi pe cele de racordare a anoii investiții la reţelele de utilităţi pentru noul stadion.

„Nu dăm jos stadionul până nu vedem finanţarea proiectului de construcţie a noului stadion”, declara, la începutul acestui an, Emil Moţ.

Totodată, Gigel Știrbu a mai anunțat că CNI a demarat licitația pentru finalizarea lucrărilor la Sala Polivalentă din Slatina.

„În urma nenumăratelor interpelări parlamentare și vizite la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), lucrările de finalizare a sălii polivalente din Slatina au fost scoase la licitație. Vechiul contract de construire al sălii polivalente a fost reziliat din cauza faptului că firma contractată a dat faliment.

O altă veste bună este că așa va arăta stadionul din Slatina! CNI a demarat studiul de fezabilitate și achiziție pentru acest nou proiect, care va avea 12.000 de locuri, și a cărui valoare va fi de 40 milioane de euro.

Mă bucur că două obiective importante pentru Slatina au primit finanțare din partea CNI pentru finalizarea lor”, a declarat, marți, Gigel Știrbu.

Așa va arăta noul stadion din Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here