Un nou scandal în showbiz! Brigitte, bătută de Florin Pastramă. Vedeta cere ordin de protecţie împotriva soţului ei

Brigitte Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Florin Pastramă, după ce acesta ar fi agresat-o.

În urmă cu puțin timp, Brigitte ar fi fost agresată de soțul ei, Florin Pastramă. Imediat după teribilul incident, bruneta s-a îndreptat către secția de poliție,  unde a demarat formalitățile pentru a obține un ordin de protecție. Vedeta se pare că ar fi încasat o o bătaie serioasă și din acest motiv a cerut ajutorul autorităților.

În urma violențelor la care ar fi fost supusă de actualul partener de viață, Brigitte Sfăt ar fi hotărâtă să rupă mariajul cu acesta.

Brigitte, prima reacţie despre DIVORŢ

Brigitte Sfăt a ţinut să lămurească zvonurile legate de un eventual divorţ între ea şi Florin Pastramă, la un an de când au decis să-și unească destinele. Povestea de dragoste a celor doi a început pe platourile de filmare de la emisiunea „Ferma”.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă și-au dat frâu liber sentimentelor, cu toate că pe fiecare îl aștepta cineva acasă. Bărbatul nu avea încă toate socotelile încheiate cu Raluca Podea, iar fosta soţie a lui Ilie Năstase se iubea cu Cornel Oană.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit că mariajul dintre Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă a ajuns într-un impas uriaș şi că doar afacerile pe care le au îi mai țin împreună. Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, vedeta a dat detalii despre căsătoria ei într-un interviu pentru WowBiz.

A fost un an frumos și ultimele trei luni și mai frumoase pentru că mi-am dat seama că sunt o femeie norocoasă pentru că sunt iubită. Și de ce spun lucrul acesta… La un moment dat, am întâmpinat foarte multe greutăți financiare și a trebuit să mă gestionez, m-am gândit cum să fac rost de bani să îmi achit toate datoriile în această criză financiară. Și dacă ar fi fost așa cum spun gurile rele, Florin ar fi fost cel care ar fi dat bir cu fugiții, dar el nu, mai mult s-a concentrat și aici a intervenit, a început să se agite să facă el rost de bani, ce să vândă el…chiar a vândut o proprietate și a fost OK pentru că a-mi achitat niște datorii pe care le aveam eu„, spunea recent Brigitte Sfăt.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here