Sinucidere într-un mall din Timişoara. Un bărbat de peste 60 de ani s-a aruncat în gol de pe o balustradă

Intervenție a medicilor de la ambulanță și a polițiștilor, luni, în interiorul unui mall din centrul Timișoarei. Un bărbat este resuscitat după ce a căzut de la înălțime.

Bărbatul de 63 de ani nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat. La incident au asistat două persoane care le-au povestit polițiștilor că bătrânul s-a urcat pe balustradă și s-a lăsat să cadă în gol. Victima s-a născut în județul Cluj însă avea domiciliu la Timișoara. Polițiștii timișeni au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Incidentul s-a petrecut luni în zona intrării din dreptul scărilor rulante. Potrivit surselor, bărbatul ar fi căzut de la ultimul etaj până în zona magazinelor de la demisol. Medicii efectuează manevre de resuscitare la ora redactării acestei știri, scrie tion.ro.

Polițiștii timișeni vor începe o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul a căzut sau s-a aruncat în gol.

Din primele informaţii, un bărbat a asistat la toată scena și a sunat la 112. Acesta le-a povestit operatorilor că a văzut victima, în vârstă de 63 de ani, aruncându-se în gol din apropierea scărilor rulante. Bătrânul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar medicii efecutează manevre de resuscitare.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here