Violenţa conjugală. Un bărbat a sunat la 112 după ce a fost alergat cu coasa de soţie. Şi alţi bărbaţi s-au plâns de agresiuni

Mai mulţi bărbaţi au sunat la 112 acuzând diverse agresiuni la care au fost supuşi de către soţii sau concubine. În cursul nopţii de 28 iunie spre 29 iunie, apelurile la 112 au fost făcute de câţiva domni care s-au plâns că sunt agresaţi de către partenerele de viaţă. 

O întâmplare inedită petrecută în cursul nopţii trecute s-a desfăşurat în localitatea Ţibana din judeţul Iaşi. Un bărbat în vârstă de 45 de ani şi-a acuzat soţia că l-a urmărit cu coasă. Apelul la numărul unic 112 nu a venit, cum s-ar fi crezut, de la victimă ci, culmea, de la soţia acestuia. Prezenţi la faţa locului, bărbatul a spus că nu e prima agresiune a soţiei asupra lui şi a refuzat transportul la UPU din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, deşi soţia acestuia a insistat ca bărbatului să îi fie acordate primele îngrijiri medicale:

„În cursul nopţii trecute s-au înregistrat mai multe apeluri la numărul unic de urgenţă 112. Mai mulţi bărbaţi acuzau diverse agresiuni din partea concubinei sau soţiilor lor.Un bărbat în vârstă de 45 de ani domiciliat în localitatea Ţibana din judeţul Iaşi fost agresat de către soţie cu o coasă. Apelul la 112 a fost dat de către soţia acestuia. În pofida insistentelor soţiei de a-l transporta la spital, bărbatul nu a dorit să fie transportat la UPU”, menţionează prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași, pentru bzi.ro.

Alt două apeluri au fost înregistrate în cursul nopţii trecute în Iaşi. Doi bărbaţi au acuzat că au suferit mai multe agresiuni. Vinovate de aceste agresiuni sunt femeile cu care aceştia îşi împart viaţa. Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Popricani a fost agresat cu o scândură de către soţie. Bărbatul a suferit un traumatism la nivelul coloanei lombare şi a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie. Încă un domn domicilia în localitatea Farcaseni în vârstă de 41 de ani a ajuns tot la UPU şi ulterior dirijat la Spitalul de Neurochirurgie după ce a fost lovit de către concubina cu un scaun. Bărbatul a suferit un traumatism cranian minor şi o contuzie de gleznă.

„În cursul aceleaşi nopţi, încă două apeluri anunţat faptul că doi bărbaţi au fost agresaţi de către partenerele de viaţă. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 35 de ani din Popricani care a fost agresat cu un obiect contondent din lemn de către soţie. Pacientul a suferit un traumatism la nivelul coloanei lombare şi a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Încă un bărbat domiciliat în localitatea Farcaseni în vârstă de 41 de ani a ajuns la UPU şi dirijat ulterior la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după ce a fost agresat de către concubina cu un scaun. Pacientul a suferit un traumatism cranian minor şi o contuzie de gleznă”, a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU – SMURD Iași.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here