Împușcături lângă casa Ministrului de Finanţe. De un an există scandaluri frecvente în zonă

Mai multe împuşcături s-au auzit lângă casa Ministrului de Finanţe, Florin Cîţu, din cartierul Floreasca. Din primele informaţii ar fi vorba despre un scandal care s-a petrecut în vecinătatea casei ministrului.

Zeci de persoane au intrat cu forţa în casă şi au tras mai multe focuri de arme. Nu se ştie însă cum au făcut acest lucru, deoarece proprietarul a fost declarat decedat. Fostul proprietar nu are rude care să moştenească această casă, astfel că nu există dovezi care să arate că vila aparţine cuiva.

„Acum un an s-au mutat aici nişte ţigani. La o lună după instalare au început scandalurile. S-au bătut, s-au tăiat, au venit echipaje de poliţie, ambulanţe. Au fost atunci luaţi de poliţie, şi am crezut că s-au oprit. La două luni, iar scandal, iar poliţie. A fost un coşmar pentru noi. S-au tras de câteva ori focuri de armă”, a declarat o vecină, martoră a scandalurilor.Locuitorii cartierului sunt terorizaţi de noii vecini.

De când s-au mutat, au fost declarate spargeri de maşini, case şi multe infracţiuni.

Scandalagii au apărut peste noapte în cartier, iar vecinii cred că au fost plasaţi intenţionaţi acolo. Nu se ştie cum au ajung aceştia să locuiască într-o vilă din cartierul Floreasca. Din spusele unui martor, casa ar valora 500 de mii de euro.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here