Marius Iancu: PNL a început campania electorală. Românii, amăgiți cu programe plagiate

“Marele” program de relansare economică prezentat de PNL nu este altceva decât un material electoral, și acesta copiat de la PSD, acuză deputatul de Olt Marius Iancu, referindu-se la programul lansat recent de guvernul liberal.

Un program de relansare economică ar fi trebuit prezentat încă de acum patru luni și ar trebui să conțină măsuri concrete pentru mediul de afaceri și cetățeni, transpuse imediat în hotărâri de guvern sau legi, a scris, pe pagina sa de socializare, parlamentarul social-democrat.

„Materialul electoral prezentat este conceput superficial, de niște amatori, nu indică sursele de finanțare pentru proiecte și nu dă termene de finalizare. Nu au prezentat evoluția principalilor indicatori macroeconomic, nu spun cum va evalua PIB-ul, deficitul, datoria publică sau veniturile bugetare, în urmatorii 5-7 ani. Nimic despre creșterea salariilor, pensiilor sau dublarea alocații”, critică Marius Iancu.

Așa zisul “Program PNL” nu are o baza economică, este de părere parlamentarul PSD.

„Nici măcar nu au putut să copieze bine Programul de Guvernare al PSD care se pare, că le-a plăcut mult de tot până și liberalilor.

Altfel nu ar vrea să înființeze fondul de investiții de stat, FSDI-ul propus de PSD pe care le-au criticat și l-au contestat la toate forurile naționale și internaționale sau să înființeze Banca Națională de Dezvoltare, ideea pe care au criticat-o atunci când PSD a propus-o.

Liberalii au reluat proiectele mari de infrastructură rutieră începute de PSD, pe care inițial le-au criticat prin declarații mincinoase în mass-media și pe rețelele de socializare, le-au abandonat, iar acum, că se apropie campania electorală se laudă cu ele.

Vă sunt cunoscute “vizitele de lucru” la drumul expres Craiova-Slatina-Pitesti sau pe podul de la Brăila?

Acesta este PNL-ul de astăzi, o gașcă de mincinoși, oportuniști, manipulatori, acum și plagiatori care cred că românii pot fi păcăliți ușor dacă le reamintești de un Program de Guvernare, unic în România care a fost implementat în proporție de 80% de PSD și care a schimbat în bine viață românilor.

Iar cei care l-au criticat, timp de trei ani și i-au manipulat pe români cu fake-news-uri, prezintă acum același program, fără să înțeleagă că acum România se află într-o situație dificilă din punct de vedere medical, economic și social și că este nevoie de alte măsuri de Repornire a economiei, de Repornire a României!”, a scris, pe Facebook, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here