Coronavirusul cuprinde platforma industrială a Slatinei. După Delta Aluminiu, Pirelli și TMK Artrom, primul caz și la Prysmian

Epidemia de coronavirus pătrunde, încet-încet, pe platforma industrială a Slatinei. După cazurile unor muncitori de la Delta Aluminiu SRL, Pirelli și TMK Artrom, primul caz a fost înregistrat, vineri, și la Prysmian, potrivit Gazeta Nouă.

Este vorba de un operator care nu s-a simțit bine și a avut simptome specifice Covid-19. Vineri după-amiază, compania a fost informată despre rezultatul testului. Producția a fost oprită și procedura de dezinfectare va fi efectuată în hala de productie, vestiar, cantină și birouri, mai scrie sursa citată.

Cazul de la Prysmian vine după ce Delta Aluminium SRL din Slatina s-a confruntat cu un focar de coronavirus, după ce cazuri similare au fost la Pirelli și TMK Artrom, unde, în momentul de față, întreprinderea se confruntă cu opt cazuri de COVID-19.

De altfel, vineri mai multe persoane, unele suspecte, altele confirmate cu SARS-CoV-2, au fost internate la Spitalul Județean de Urgențe Slatina.

Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt, ieri au fost confirmate 255 de cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei în județul Olt.

Dintre cei infectați, în spital se mai află 93 de persoane, printre care și angajați ai TMK Artrom.

De asemenea, în prezent 2.548 de persoane se află izolate la domiciliu, iar 11 oamenji se află în în carantină instituționalizată, fiind plasate în locațiile special amenajate de autorități.

Oltul a înregistrat și 11 decese provocate de noul coronavirus.

Numărul persoanelor vindecate de Covid-19 de la începutul pandemiei este de 151.

Până azi, autoritățile din domeniul sănătății publice au recoltat 4.426 de probe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here