Colegiul „Ion Minulescu” Slatina, primul loc la promovabilitatea Bac-ului. Ierarhia liceelor

Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina s-a clasat pe primul loc în județ la promovabilitatea candidaților la examenul de bacalaureat, cu un procent de 94,44%.

El este urma de Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Caracal, cu promovabilitate de 94,38%, de Colegiul Național „Radu Greceanu” Slatina (89,74%), de Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balș (81,16%) și de Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina (76,62%).

La polul opus sunt liceele tehnologice din Caracal („Constantin Filipescu”), Crâmpoia, Drăgănești-Olt și Izvoarele, unde nimeni dintre candidați (e drept, foarte puțini) nu a promovat examenul maturității.

Redăm toate datele transmise de Inspectoratul Școlar Județean Olt:

1 COMENTARIU

  1. Promovabilitate mare , taxati la virgula. Limba Romana si Matematica, contestatii 267 elevi din 270 prezenti. nu credeti ca este o problema …undeva ! . Stiu este greu de digerat cand o majoritate covarsitoare de elevi depasesc cu mult inteligenta profesorilor corectori. Este penibil sa te conteste 98.5 % dintre elevii care au sustinut probele. Undeva, cineva, candva nu cumva nu ar trebui sa fie acolo pe acel post. Deh…. dinozaurii politici si pe alocuri un pic cam comunisti se lasa greu dusi acasa. Cum spunea Amza Pelea, ,, greu al dracu la urcare”. Sunt un pic depasiti de situatie, trag cu dintii sa nu se organizeze examene ca la medicina (grila) fara posibilitatea coruperi rezultatului. In RO 1+1 nu dau intodeauna 2 ci 1.8 sau 2.5 , depinde din ce partid fac parte. Adevarul este greu de acceptat la noi, toata lumea iubeste adevarul teoretic, cel faptic este doar pentru cine nu poate manipula pe cel teoretic. Seful are dreptate intodeauna ca doar are cel mai mare salariu si poate spune doar el adevarul absolut. MARE pacat de risipa de inteligenta si de aripile frante din cauza vicleniei si a incompetentei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here