Lovitură primită de Gigi Becali. Cine şi cum s-a răzbunat pe milionarul din Pipera

Foto: b1.ro

Gigi Becali s-a apucat deja de negocieri pentru transferurile pe care le va face în această vară la FCSB. Una dintre principalele ţinte ale patronului de la FCSB era Sergiu Buş. Aşa cum a recunoscut chiar Ioan Mărginean, preşedintele ardelenilor, atacantul va rămâne liber de contract la finalul actualei stagiuni şi chiar a declarat că este interesat de o eventuală mutare la vicecampioana României.

Sergiu Buş a fost contactat deja de Gigi Becali, însă negocierile au picat rapid, după ce atacantul a refuzat să meargă la FCSB din cauza salariului mic propus. Atacantul a cerut un salariu lunar de 15.000 de euro şi o primă de instalare de 150.000 de euro. Gigi Becali n-a vrut să audă şi a recunoscut că negocierile cu Sergiu Buş s-au încheiat!

“Îmi place de Buş, dar are pretenţii mari. Şi atunci nu ne-a mai interesat. S-a discutat cu el, dar are pretenţii mari. Şi am întrerupt discuţiile”, a declarat Gigi Becali.

Imediat după negocierile eşuate cu FCSB, Sergiu Buş a fost contactat de CFR Cluj. Ardelenii îl vor la echipă în locul lui George Ţucudean, care şi-a încheiat deja contractul şi nu va mai evolua la campioana României şi în stagiunea următoare.

Sergiu Buş a mai fost legitimat la CFR Cluj între 2009 şi 2014, iar acum pare interesat de o eventuală revenire în Gruia.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here