COD ROŞU de intervenţie. Accident cu patru morţi şi patru răniţi grav/ VIDEO

Patru persoane au murit și alte patru au fost rănite grav într-un accident rutier care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi pe Drumul Național DN 19 B, între localitățile Zăuan și Ip, județul Sălaj.

IPJ Sălaj anunță că șoferul unei mașini a efectuat o depășire neregulamentarä a unui alt autoturism, peste marcajul longitudinal simplu continuu, și a intrat în coliziune frontală cu o mașină care circula pe direcția Zăuan – Ip, condusă de un bărbat din județul Bihor.

În urma accidentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi șoferi și două persoane din mașina care a efectuat depășirea.

Alte patru persoane au fost rănite grav, câte două din fiecare mașină. Reprezentanții ISU Sălaj au declarat la rândul lor că la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și 11 ambulanțe, din care șase de la SMURD și cinci ale SAJ Sălaj.

Persoanele rănite au fost transportate de la UPU Zalău.

Potrivit martorilor, se pare că șoferul care a efectuat depășirea avea viteză foarte mare, iar pe carosabil nu se observau urme de frânare. În autoturism, un Audi cu volan pe dreapta se aflau cinci tineri, trei dintre aceștia au decedat pe loc.

Mai mult decât atât, în cealaltă mașină, un Golf 4, se afla o famile cu o adolescentă de 15 ani. Conform unor martori, familia din Bihor se întoarcea de mare și mai avea câțiva zeci de kilometri până acasă.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here