COVID-19 și la Tribunalul Olt. Tot mai multe instituții din județ sunt LOVITE de virus. La Poliție e FOCAR!

Tot mai multe cazuri de coronavirus în tot mai multe instituții publice din Olt. După spitalele din Slatina, Caracal și Corabia, după cazurile de la Direcția de Sănătate Publică și după Inspectoratul de Poliție Județean Olt, unde numărul de cazuri ia proporțiile unui focar, și la Tribunalul Olt a pătruns noul virus.

La Tribunalul Olt infecția s-ar manifesta la o grefieră, potrivit site-ului imperativ.ro. Publicația on-line mai dă ca sigură și infectarea unui notar public.

Astăzi, informații îngrijorătoare au venit de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, unde nu mai ăpuțn de cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate, printre victimele virusului numărându-se și șeful instituției, comisarul șef Mihai Mihalache, dar și unul dintre cei doi adjucnți ai săi, respectiv Eduard Bîlă.

De asemenea, șeful Poliției Slatina, comisarul șef Victor Vladu, a fost, și el, diagnosticat cu SARS-CoV-2.

De asemenea, un nou caz a apărut și la Direcția de Sănătate Publică Olt, unde purtătorul de cuvânt al instituției a fost testat pozitiv.

Spitalele din Slatina, Caracal și Corabia au avut, și ele, mai multe cazuri, zeci de asistente, infirmiere și medici fiind infectați cu COVID-19.

Până vineri, în județul Olt au fost confirmate 339 de cazuri de infectare cu noul coronavirus de la începutul pandemiei. 13 persoane au decedat, printre acestea numărându-se și un polițist, dar și un medic de la Ambulanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here