Horoscop 10 iulie. Fecioarele își pot găsi sufletul pereche

O zi cu inspiraţie. O să ne bucurăm de o idee care o să pice, aşa, din cer şi care ne poate salva din nişte situaţii complicate.

Vibraţia zilei este 1 şi o s-avem poate un început de succes, chiar şi un remake de succes.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 RAC

Se poate să plecaţi pe undeva la odihnă, dar aţi putea şi lucra de-acolo, dacă vă prieşte, c-o să fie mai relaxant. Se obseva nişte reuşite, sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit mai demult şi or să se-mplinească, o s-aveţi prilejul să vă relansaţi în carieră, pe scenă socială.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 LEU

Poate-aveți o perspectivă specială legată de studii, să va înscrieti la nişte cursuri, să urmaţi şi online o facultate sau alt gen de şcoală. Vă pregătiţi de o plecare în vacanţă şi faceţi o rezervare, daţi şi un avans, că poate n-aveţi curaj să ajungeţi fără siguranţa unui loc de cazare.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 FECIOARĂ

E posibil să vă pice cineva cu tronc şi să vă doriţi o relaţie dacă sunteţi liberi de contract de căsătorie. Întrevedere cu cineva care vă poate da ceva de lucru şi o să vedeţi cum staţi cu timpul şi cu banii şi-o să acceptaţi dacă e convenabil.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 BALANŢA

Se poate să fiţi mai creativi, şi în privinţa activităţilor de la slujbă, şi a celor din particular, pentru că aveţi inspiraţie. Poate va trebui să vă daţi OK-ul pentru o colaborare, dacă o să fiţi mulţumiţi cu banii şi cu restul condiţiilor ca să merite efortul c-aşa, de lucru mai aveţi.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 SCORPION

E cineva de departe care v-aşteaptă şi o să faceţi cumva să vă-ntâlniţi – măcar îi ziceţi persoanei să vină ea. Poate-abia acum o să puteţi pleca într-o vacanţă c-oti fi schimbat biletele şi-o să vă prindă bine să luaţi o gură de aer, să faceţi baie în mare.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 SĂGETĂTOR

O revenire la vremuri mai bune în dragoste, animozităţile au dispărut şi o să formaţi un cuplu stabil. E un moment bun să vă mai şi odihniţi, poate apar ceva semnale că organismul va da de veste că e un dezechilibru pe undeva şi e de-ntrebat medicul din ce cauză.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 CAPRICORN

O să refaceţi nişte acte, mai cereţi o semnătură, vreo autentificare să vă puteţi folosi de drepturile pe care le-aveţi. E bine să vă mai şi destindeţi, daţi o fugă măcar într-o staţiune turistică dacă nu puteţi pleca în concediu c-aveţi de dat bani în altă parte.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 VĂRSĂTOR

Se întrevede un proiect nou la serviciu, poate fi şi ceva-nceput la un moment dat şi o să fie cu success – în timp, aşa. Apar cheltuieli neprevăzute şi o să scoateţi din banii puşi de-oparte – tocmai pentru astfel de situaţii, după care, cu prima ocazie, îi puneţi la loc.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 PEŞTI

O să fiţi mai inventivi şi o să faceţi lucrurile, altfel – ca să ieşiţi din nota obişnuită, să vă reinventaţi. O apariţie surpriză, va caută cineva care va scoate la cafea să împărtăşiţi impresii, momente fericite din viaţa voastră şi o să fie un debut de relaţie poate.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 BERBEC

Se poate să vă mutaţi pentru câteva zile altundeva şi să petreceţi un timp departe de casă, fie cu treaba, fie la relax. Poate v-aţi propus să mai “luminaţi” câte-un colţ de casă, debarasaţi o încăpere de lucrurile care stau degeaba şi o să eliberaţi locul să puteţi respira, să fie aerisit.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 TAUR

Poate plecaţi într-o plimbare cu rudele apropiate, cu nepoţi, veri, fraţi, surori şi o să revedeţi nişte locuri care vă trezesc amintiri plăcute. Încă mai sunt acte care-aşteaptă să fie semnate, poate va trebui să semnaţi un contract, dar să nu pierdeţi din vedere condiţiile – de bază – la care ţineţi.

HOROSCOP 10 IULIE 2020 GEMENI

Se poate să vă cumpăraţi o casă pe care s-o plătiţi în rate, cu bani de la bancă, dar se poate şi să vă mutaţi în chirie pentru o perioadă scurtă de timp. Se poate să prelungiţi un contract, dar există şi variante să vă duceţi la bani mai mulţi – fie un contract nedeterminat, fie în regim de colaborare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here