Polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Olt, INFECTAT cu coronavirus. Mai mulți colegi au fost testați

Un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, a fost infectat cu coronavirus. Mai mulți colegi ai săi au fost testați și așteaptă rezultatul.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu, care a precizat că polițistul a fost diagnosticat ieri cu COVID-19.

„La nivelul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice un coleg a prezentat simptome specifice COVID-19. În cursul zilei de ieri, în urma testării, acesta a fost confirmat pozitiv cu COVID-19”, a declarat Alexandra Dicu.

După venirea rezultatului, au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii virusului.

„Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (schimbarea programului de lucru pentru distanțarea socială, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), au fost aplicate măsurile suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și mijloacelor auto în vederea prevenirii răspândirii virusului”, a mai declarat ofițerul de relații cu presa al IPJ Olt.

Mai mulți colegi ai polițistului infectat au fost testați și așteaptă rezultatele analizelor recoltate.

Până ieri, în județul Olt au fost confirmate 328 cazuri de infectare cu noul coronavirus de la începutul pandemiei. 13 persoane au decedat, printre acestea numărându-se și un polițist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here