Andreea Esca „înţepată” de fani după zvonurile legate de coronavirus: „Ar fi cazul să faci o declaraţie. Mai ruşinos e sa taci”

După zvonurile apărute în presă cum că Andreea Esca ar fi infectată cu noul coronavirus după participarea la o petrecere mondenă, fanii s-au revoltat pe reţelele sociale cerându-i acesteia să spună adevărul. 

Micile atacuri nu au întârziat să apară după ce s-a aflat că vedeta a luat parte la o petrecere mondenă. „Cum a fost la petrecerea cu peste 100 de persoane? Cum stă treaba cu Covidul, doar la TV eşti foarte vehementă cu cine nu respectă regulile. Ciudat.”. „E bine cu Covidul după paranghelia de la Novum?”

Andreea Esca a evitat să comenteze informaţiile care se vehiculează în presă, însă aceasta a publicat o fotografie pe contul său personal de Instagram în care a imortalizat o ceaşcă de cafea şi un biscuite în formă de smiley face. Postarea vedetei a strâns rapid mii de aprecieri din partea fanilor dar şi sute de comentarii în care fanii îi cer să iasă totuşi să facă o declaraţie publică pentru a confirma sau nu dacă a fost infectată cu Covid-19.

„Eu cred că ar fi cazul să faci o declaraţie. Sunt prea mulţi oameni care cred în tine şi pe care îi dezamăgeşti acum. Fii sinceră cum ai fost mereu. Rămâi aşa cum te ştim. Tăcerea ta va lăsa urme şi în fond nu e nici o ruşine. Mai ruşinos e să taci”, a fost unul dintre comentarii.

Sute de alte comentarii demonstrează faptul că Andreea Esca are foarte mulţi fani care o susţin necondiţionat urându-i multă sănătate şi fericire. „Îmi doresc să nu-ţi dispară zâmbetul chiar dacă uneori nu ai chef”, a postat o fană de-a Andreei pe contul său personal, încurajând-o să îşi păstreze zâmbetul pe buze indiferent de situaţie”.

Sunt şi fani dezamăgiţi că Andreea Esca nu a făcut nici o precizare referitor la starea sa de sănătate: „Din păcate ai un mare minus la capitolul credibilitate…păcat”, a comentat o altă urmăritoare de pe Instagram.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here