Fetiță de 5 ani din Olt, dată dispărută și găsită după două ore. 120 de polițiști, jandarmi și pompieri au căutat-o, deși ea era… acasă, sub un pat

O fetiță de cinci ani din comuna olteană Făgețelu a fost dată dispărută, ieri, de bunica sa. După două ore de căutări la care au participat nu mai puțin de 120 de polițiști, jandarmi și pompieri, micuța a fost găsită. Ea se ascunsese, pur și simplu, sub un pat din locuință, unde adormise.

Dispariția a fost anunțată miercuri seară, la orele 21.00, bunica micuței cerând ajutprul polițiștilor prin 112. Femeia le-a spus oamenilor legii că nepoata sa, în vârstă de cinci ani, a dispărut din locuință și nu poate fi găsită.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fiind adus și un câine de urmă.

„În sprijinul poliștilor au venit peste 120 de persoane, jandarmi, lucrători ISU și voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat și au început căutările în zona din apropierea casei precum și pe raza satului unde locuia aceasta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Croitoru.

După aproximativ două ore de căutări, minora a fost găsită, dormind, sub un pat din interiorul locuinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here