Caz suspect la un spital din Argeș: o bătrână bolnavă de Covid a murit după ce a căzut de la etaj. Autoritățile nu exclud varianta sinuciderii

Pacienta de 71 de ani era din localitatea Ștefănești. Fusese internată în spital în urmă cu 10 zile, primise tratament, iar acum se simțea mai bine. Noaptea trecută însă, serviciul de urgență a fost alertat că o persoană s-a aruncat în gol de la balconul salonului.

Medicii de la SMURD si cei din spital au încercat să o salveze pe femeie, însă după miezul nopții au fost nevoiti sa declare decesul. În același spital din Valea Iașului era internat și soțul bătrânei, dar starea sa de sănătate nu este bună. Ieri dimineață, femeia a vorbit cu medicul care îl trata pe bărbat. N-ar fi dat semne că o apasă ceva atât de tare încât să recurgă la gestul sinucigaș.

Medicii din spital au declarat că o testaseră pe bătrână, iar dacă rezultatul ar fi fost negativ, urmau să o externeze. Polițiștii urmează acum să stabilească dacă bătrâna a căzut de la balconul spitalului sau a vrut să se sinucidă.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here