Scandal cu Poliţia în Capitală. Oameni încătuşaţi în faţa copiilor pentru că nu purtau mască

Scandal cu Poliţia în Capitală. Doi părinţi au fost luaţi pe sus de poliţişti în faţa copiilor, pentru că nu au purtat mască în spaţiul public. Oamenii spun că au fost duşi la secţie, acolo unde au constatat că niciun polițist nu purta mască.

Cei doi părinţi au făcut public un filmuleţ în care se vede cum au fost bruscaţi de oamenii legii, pentru că nu purtau mască.

“Abuzul polițiștilor de la secția 5. Azi am fost încătușat și dus la secția de poliție pentru că am fost ‘prins’ nepurtand masca într-un spațiu public. Am filmat tot abuzul,dar domnii polițiști mi-au sugerat să nu postez filmarea pe rețelele de socializare pentru că mă pot da în judecată.

După ce au venit 10-15 polițiști și am fost încătușat în stradă în prezența copiilor, am fost amendat cu 250 lei, pentru nepurtarea măștii.

Mi-au fost refuzate toate drepturile, inclusiv acela de a da un telefon. La secție nimeni nu purta masca,ceea ce am specificat și-n procesul verbal”, este mesajul postat pe reţele.

Reamintim că Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a aprobat Ordinul Comun MS-MAI privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS CoV-2 pe durata stării de alertă.

Conform documentului, pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here