Accident GRAV în Olt cu două autoturisme implicate și soldat cu ȘASE victime, printre care un copil de doi ani

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și soldat cu nu mai puțin de șase victime s-a petrecut, duminică, pe Drumul Județean 546, în localitatea Șerbănești.

Protagonistele evenimentului au fost două șoferițe din localitate, una dintre ele neasigurându-se corespunzător la efectuarea unui viraj.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat pe raza comunei Serbanesti, azi, 09.08.2020, pentru a cerceta împrejurările producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că o femeie, de 34 de ani, din comuna Serbanesti, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea virajului la stânga și a intrat in coliziune cu un autoturism, care se angajase regulamentar în depășirea acesteia. Cel de-al doilea autoturism era condus de o femeie, de 29 de ani, din aceeași localitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În urma evenimentului, nu mai puțin de șase persoane, printre care și un copil de doi ani, au ajuns la spital.

Cele două conducătoare auto nu se aflau sub influența alcoolului, mai precizează reprezentanta IPJ Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here