Carantină Schitu: Persoane legitimate și controale la domiciliu. Polițiștii din Olt au constatat nereguli și au aplicat amenzi

Noi filtre făcute, ieri, pe raza comunei Schitu, comună aflată în carantină de duminică. Polițiștii au legitimat mii de persoane, aplicând și amenzi celor care nu respectă măsurile impuse.

La intrările și ieșirile din comuna Schitu au fost instituite filtre, echipele mixte formate din polițiști și jandarmi verificând îndeplinirea condițiilor legale pentru intrarea, respectiv ieșirea, din localitate.

„În urma activităţilor desfășurate în localitatea carantinată, oamenii legii au controlat 855 de autovehicule și au legitimat aproximativ 1.100 de persoane.

Echipa mobilă formată din polițiști și jandarmi a efectuat 34 de verificări la persoanele izolate la locuințe.

În urma neregulilor constatate pe raza comunei Schitu, au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale, dintre care 15 pentru nerespectarea prevederilor circulației pe drumurile publice și patru pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate pe raza acestei localități este de aproximativ 8.000 de lei”,  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Polițiștii rutieri au retras trei certificate de înmatriculare, întrucât autovehiculele aveau inspecția tehnică periodică expirată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here