Marius Iancu: S-au făcut studii care arată că peste 70% dintre locuitori Scorniceștiului sunt nemulțumiți de administrația liberală/ FOTO

În ultima perioadă au fost făcute studii sociologice și analize care arătă că peste 70% dintre locuitorii Scorniceștiului sunt nemulțumiți de administrația liberală, sunt dezamăgiți că în orașul lor nu sunt locuri de muncă și că nu s-a făcut nicio investiție majoră.

Declarația îi aparține deputatului de Olt Marius Iancu, prezent, ieri, la depunerea candidaturii celui care intră în cursă pentru funcșia de primar al orașului din partea Partidului Social Democrat, George Brînaru.

„Am fost alături de George Brînaru la depunerea candidaturii pentru Primăria orașului Scornicești și m-am bucurat să văd că George este susținut și apreciat de mulți locuitori ai Scornicestiului.

Sunt convins că va fi un primar bun, primarul de care acest oraș, lăsat în uitare și paragină de administrațiile locale, din ultimii 10 de ani, are nevoie.

Sunt atât de multe de făcut în Scornicești, iar George a pregătit un amplu program de dezvoltare a orașului bazat de studii sociologice și analize.
Acestea au arătat că peste 70% dintre locuitori sunt nemulțumiți de administrația liberală, sunt dezamăgiți că în orașul lor nu sunt locuri de muncă și nu s-a făcut nicio investiție majoră.

Așa că George și echipa sa de consilieri locali vor avea mult de lucru în următorii 4 ani. Împreună cu oamenii din Scornicești vor reconstrui orașul!

Mult succes, George!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

Imagini de la depunerea candidaturii de către George Brînaru:

George Brînaru și Marius Iancu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here