Video-congresul PSD: Social-democrații din Olt merg cu echipa Ciolacu-Stănescu. Votul, în două centre la Slatina

Social democrații își aleg, sâmbătă, conducerea în cadrul unui Congres extraordinar care este organizat, pentru prima dată, prin video-conferință. Din cauza pandemiei de coronavirus, noua conducere a PSD va fi aleasă de cei peste 1.500 de delegați printr-un vot desfășurat în 38 de locații din țară. Discursurile vor fi transmise prin sistem de videoconferință, de la Parlament, unde vor fi prezenți doar câțiva lideri ai partidului. Pentru funcția de președinte al PSD candidează Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici. Social-democrații din Olt vor vota în două centre și merg cu echipa Paul Stănescu – Marcel Ciolacu.

În Olt, își vor exprima votul 59 de delegați. Un centru este amenajat în sediul partidului din Slatina, celălalt – în aer liber, pe Dealul Grădiște, cu respectarea condițiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

„Congresul se va desfăşura în 38 de centre teritoriale, în toată ţara, şi un centru naţional. Judeţul Olt, datorită numărului de delegaţi de 59 de persoane, are două centre – unul la sediul partidului, cu 14 persoane, iar celălalt va fi organizat la localul de pe Dealul Grădişte, în spaţiu deschis, unde vor fi 45 de delegaţi şi, bineînţeles, reprezentanţii presei”, a declarat președintele PSD Olt, Marius Oprescu.

Votarea se va desfăşura cu buletine de vot, primite cu o zi înainte. Plicul va fi sigilat şi va fi desfăcut atunci când se ajunge la momentul votării. Toate centrele de vot vor fi interconectate prin camere web cu Bucureştiul.

„Centrele vor fi interconectate, va exista un soft în care se introduce numărătoarea voturilor şi care va da rezultatul final. PSD Olt susţine, bineînţeles, echipa din care face parte domnul Paul Stănescu, adică pe Marcel Ciolacu”, a mai spus Marius Oprescu.

Discursurile vor fi transmise prin sistem de videoconferință, de la Parlament, unde vor fi prezenți doar câțiva lideri ai partidului.

Pentru funcția de președinte al PSD candidează Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here