Răsturnare de situaţie în dosarul Caracal! Fiul lui Gheorghe Dincă, văzut alături de o fată care seamănă cu Alexandra

Răsturnare de situație în dosarul Caracal. Alexandru Cumpănașu a declarat în exclsuvitate la România TV că fiul lui Gheorghe Dincă a fost văzut alături de o fată care ar semăna cu Alexandra, în Italia.

El a fost văzut de o femeie care a făcut și plângere penală la poliție în acest sens.

“Există o plângere penală depusă de o doamnă care a sunat-o pe Teodora. I-am acordat toit sprijinul nostru. Această doamnă a declarat că l/a văyut pe Damian dincă, fiul lui Dincă, împreună cu Alexandra. Există la o secție de poliție din Italia declarația doamnei, însă noi nu am vrut să facem publice detaliile. Suflu și în iuart după ce s-a întâmplat acum câteva luni ţi am fost reţinuţi pentru că vrem să vedem înainte nişte lucruri concrete”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV.

Mai mult, Alexandru Cumpănașu spune că a găsit-o pe Petruța, femeia despre care Gheorghe Dincă susține că a fost în casa lui și că ar fi luat-o pe Luiza.

“Vor fi surprize foarte mari, şi în instanţă, pentru că Petruţa lui Dincă există. Domnul avocat va depune toate probleme în instanţă”, a adăugat Alexandru Cumpănaşu.

De asemenea, corespondentul România TV în Italia, Roko Xavi a descoperit o nouă pistă care ar putea duce la găsirea Alexandrei.

“Zilele astea au căutat minore în apartamente cu buletine false din Bulgaria. Când le-au dus la secţie au vorbit cu ei şi erau românce cu vârste între 14-16 ani, într-un apartament patru fete la Milano şi în altul şase la Bologna. Am găsit o fată care seamănă cu Alexandra, a fugit că a fost dată la o casa de protecţie, a fugit cu alte două fete”, a declarat Roko Xavi.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here