Caz șocant la Iași: Copil de 10 ani, violat de doi băieți de 9, respectiv 11 ani

Doi copii de nouă și 11 ani din Iași sunt acuzați că au violat un coleg de școală, un băiat în vârstă de 10 ani. La scurt timp, victima a mai fost o dată violată, de către băiatul de 11 ani. 

Mama unui băiat de 10 ani din localitatea ieșeană Răducăneni a depus pe 28 august o plângere la poliție cu privire la faptul că fiul ei a fost violat de doi colegi de școală, în vârstă de 9 și 11 ani, scrie Ziarul de Iași.

Copilul s-a plans inițial tatălui său că are dureri anale, iar din vorbă în vorbă părinții au aflat ce s-a întâmplat.

Fapta ar fi avut loc la începutul lunii august, când victima, care umbla frecvent cu agresorii săi, a fost violată sub un pod.

Băiatul de 11 ani l-a mai violat o dată

Potrivit poliţiştilor, băieţelul de 10 ani agresat, elev în clasa a treia, locuieşte împreună cu familia sa în Răducăneni, iar la începutul lunii august, la o dată rămasă deocamdată incertă, în timpul zilei, copilul a fost acostat pe stradă de către un coleg de-al său de clasă şi un coleg de şcoală mai mare, din clasa a patra, care l-au condus sub un pod din localitatea Răducăneni şi, sub constrângere, l-ar fi violat fiecare câte o dată.

Victima a mai povestit poliţiştilor că, după o săptămână, băiatul de 11 ani l-ar fi abordat încă o dată şi a întreţinut un act sexual cu acesta, însă în altă locaţie din aceeaşi localitate.

Victima a fost transportată la Institutul de Medicină Legală Iaşi, unde medicii legişti au constatat, în urma examinării preliminare, că după aproape o lună de la agresiunea sexuală băiatul nu a rămas cu leziuni.

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here