Doi bărbați din Caracal, reținuți pentru că au răpit o femeie. Ei sunt cercetați pentru lipsire de libertate, amenințare și violare de domiciliu

Sursa foto: mediafax.ro

Doi bărbați din Caracal au fost reținuți, miercuri, pentru lipsire de libertate, amenințare și violare de domiciliu după ce au pătruns în locuința unui bărbat din Corabia, de unde au răpit-o pe concubina acestuia.

Totul s-a petrecut ieri, când concubinul femeii a anunțat Poliția la 112, iar făptașii au fost identificați azi, în Caracal, și reținuți.

„La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din orașul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuință și au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinței acesteia, plecând într-o direcție necunoscută.

Polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au acţionat cu celeritate și cu sprijinul polițiștilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv,  în care au fost identificați 4 bărbați, precum și concubina apelantului.

Astăzi, 2 septembrie a.c, în urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, polițiștii din cadrul Poliție orașului Corabia au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, de 31 și, respectiv, 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violare de domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

În cursul zilei de mâine, cei doi bărbați reținuți vor fi prezentați Parchetului de lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here