Vali Vijelie, despre scandalul de pe litoral: ”Șeful poliției era cu mine, am băut un șpriț”/ VIDEO

Cântărețul Vali Vijelie a făcut dezvăluiri despre incidentul petrecut în urmă cu câteva zile pe litoral, unde turiștii s-au îngrămădit să-l asculte fără să mai țină cont de regulile de protecție sanitară.

Invitat în emisiune ”Vorbește lumea”, difuzată la Pro TV, Vali Vijelie a povestit că, în acea seară, alături de el, la restaurantul din Năvodari, se afla și ”șeful poliției” – fără să precizeze despre ce fel de șef este vorba.

Amuzat, cântărețul a spus că în acea seară, el și ”șeful poliției” au băut ”un șpriț”.

”Toată lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii .. să stăm în picioare. Înăuntru erau, nu mai știu, 300-400. La cealaltă terasă am ocupat locurile. Și pe stradă s-a strâns fără număr. Unde-i vina mea? Și știi care-i frumusețea? N-o spun, pentru că … Da o spun până la urmă, că a trecut. Șeful poliției era cu mine la masă, beam un șpriț.”, a spus Vali Vijelie la Pro TV.

De asemenea, cântărețul a ținut să sublinieze faptul că nu a fost amendat de poliție în acea seară.

”N-am primit amendă, ca să știți. N-am primit niciun fel de amendă. Am primit doar aplauze și respect. A spus oamenii, dacă e vorba de amendă, plătim noi. Să ne cânte Vijelie!”, a spus râzând Vijelie.

Ce s-a întâmplat la concertul lui Vali Vijelie din Năvodari

O petrecere de pomină s-a încins vineri seara, în fața unui local din Năvodari, unde a susţinut un concert cântărețul Vali Vijelie. Turiştii s-au îngrămădit să asculte momentul artistic, fără să ţină seama de distanţare.

Îndată și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție, care au încercat să acopere muzica de petrecere cu sunetul de la sirene. Într-un final, petrecerea s-a spart, şi atât cântăreţul, cât şi administratorul localului, au fost amendaţi.

În scenele surprinse de martori, vineri seară, se vede cum oamenii se îngrămădesc să privească momentul artistic susținut de cântărețul de manele la această terasă, fără să țină cont însă de distanțare.

Cei care au imortalizat momentele spun că reprezentanții localului ar fi așezat mese pentru clienți inclusiv pe trotuar.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here