Accident grav: ”Trecem în fiecare zi pe lângă moarte”. A decedat un asistent medical: mergea să salveze o altă viață/ FOTO

Asistenta medicală Diana Ilban a lansat pe pagina sa de Facebook o scrisoare emoționantă după moartea tragică a asistentului medical de la Serviciul Județean de Ambulanță, Victor C., în urma accidentului din această dimineață, produs pe DN 19, între Ciuperceni spre Livada.

Redăm mai jos întreaga postare:

”Vine solicitarea, un caz, asistentul și ambulanțierul pornesc spre acel caz unde niciodată nu știi ce găsești sau ce te așteaptă… Și cum pornesc? În trombă! Pentru că fiecare minunat contează și face diferența. Și cum merg? Cu sirena și girofar! Ca sa vadă și să audă toți că ei merg la datorie, că poate fi în pericol mama ta, tatăl tău, copilul tău sau soția ta.

Și pe unde merg,? Pe contrasens! Și de ce? Pentru că nimeni nu se dă la o parte să facă loc ambulanței care merge la caz, nu la plimbare. Pentru că alții circulă cu viteză enormă. Pentru că alții sunt efectiv călăi din trafic care nu țin cont de nimic… trist, foarte trist. A mers să salveze o viață și a plătit cu viața sa inconștiența altora.

Trecem în fiecare zi pe lângă moarte și când e să fim noi cei salvați de multe ori e prea târziu… INDIFERENȚA UCIDE”.


Reamintim faptul că un șofer de 19 ani ar fi responsabil pentru tragedia din această dimineață, de pe DN19. Potrivit informațiilor PresaSM, șoferul autoturismului nu ar mai fi putut evita impactul cu autoutilitara, pe care a proiectat-o în ambulanța aflată în misiune.

Potrivit primelor informații, ambulanța Serviciului Județean Satu Mare răspundea unui apel de urgență și se îndrepta spre localitatea Dabolț, având în funcțiune semnalele luminoase.

Pe contrasens se afla autoutilitara unei firme de construcții, în care se aflau cinci persoane. Șoferul a încetinit și a tras mașina spre marginea drumului, pentru a acorda prioritate salvatorilor.

Accident cu doi morți în județul Satu Mare

Șoferul unui Opel, în vârstă de 19 ani, care se afla în spatele autoutilitarei, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, nu ar mai fi putut să evite impactul cu autoutilitara. În urma coliziunii, autoutilitara ar fi fost proiectată în ambulanță, iar automobilul a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un cap de pod.

Accident cu doi morți în județul Satu Mare

Două persoane au murit în urma accidentului rutier. Patru dintre ocupanții autoutilitarei au reușit să iasă din mașina care a luat foc, dar o persoană a rămas încarcerată, iar forțele de intervenție sosite la fața locului nu au mai reușit să o salveze.

Accident cu doi morți în județul Satu Mare

Un tânăr asistent al Serviciului Județean de Ambulanță a decedat și el, după ce a intrat în stop cardio-respirator. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale colegilor veniți în ajutor.

Sursa: presasm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here