Tăriceanu cere amânarea începerii şcolilor până după alegerile locale: „Le mai dăm două săptămâni guvernanţilor să se mai organizeze”

Sursa foto:stirilekanald.ro

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, solicită amânarea începerii şcolii până după alegerile locale, precizând că e mai bine ca guvernanţii să mai aibă două săptămâni pentru a se ocupa organizarea bunei desfăşurare a cursurilor.

„Haosul din învățământ continuă. Azi guvernul Iohannis-Orban a făcut publică harta după care se vor aplica scenariile. Știți care, alea pe culori. În general harta e verde, deci școlile vor începe cu prezență fizică. În București văd că este scenariul galben, jumătate online, jumătate acasă, adică struțo-cămilă!”.

Insistența guvernului de a începe școala, chiar dacă nu au apucat să ia măsuri pentru o bună desfășurare, este o greșeală, susţine Tăriceanu. „Înțeleg rațiunea politică pentru această insistență, pentru că dacă amâni începerea școlii este logic să amâni și alegerile, dar asta înseamnă să pierzi procente”.

„Noi, la ALDE, solicităm amânarea începerii școlii până după alegerile locale. Le mai dăm două săptămâni guvernanților să se mai organizeze, să cumpere măști, să asigure sisteme de testare pentru profesori și elevi, să cumpere tablete pentru cei care au nevoie, să facă un plan pentru situațiile în care vor exista focare de infecție”, a mai spus Tăriceanu.

Sursa: romaniatv.net

1 COMENTARIU

  1. Tariceanu=molia a societății românești. Ce propunere de prost poate sa facă. Poate sa spună care este diferența între 14 sept și 1 Oct. Un mare prost și hot care trebuia arestat de mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here