Monica Anisie: „Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenţie bună e interpretată”

sursa foto: romaniatv.net

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat că nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă în jurul ei şi că orice ar face e interpretat şi criticat. „Aştept soluţii”, a transmis Anisie.

„Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au! Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală! Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni? Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă!”, a scris ministrul pe Facebook.

Monica Anisie a mărturisit că îi e dor de „sinceritatea şi bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna!”.

„Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că va fi bine!”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here