Marius Iancu: Drumul Județean 546 (Dăneasa – Slatina – Verguleasa) va intra în reabilitare. 10 localități vor fi beneficiare

Deputatul de Olt Marius Iancu vine cu o veste bună pentru locuitorii comunelor Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui, Verguleasa: Drumul Județean 546 va intra în reabilitare. 

Este, de fapt, o promisiune pe care PSD Olt a făcut-o oamenilor din aceste localități și o promisiune pe care deputatul Marius Iancu a făcut-o primarilor din Teslui și Verguleasa.

„O veste bună pentru primarii din comunele Teslui și Verguleasa cărora le-am promis că drumul județean DJ 546 va intra în reabilitare.

Consiliul Județean Olt a anunțat începerea lucrărilor de modernizare a celui mai lung drum din județ, de aproximativ 60 kilometri, care traversează 10 localități”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

58,367 km vor fi modernizați în cadrul proiectului ”Modernizare drum județean DJ 546, Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B)”.

Drumul traversează 10 localități, respectiv Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui, Verguleasa și are o valoare de 128 de milioane lei, cu finanțare din fonduri europene.

Lucrările de modernizare a celui mai lung drum din județ au fost demarate la începutul lunii septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here