Liviu Voiculescu explică de ce era prezent la petrecerile lui Bercea Mondial, când era în Poliție: Cică era în misiune/ VIDEO

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, candidat la funcția de primar al Slatinei, a reacționat pe pagina sa de socializare la articolul publicat, miercuri, de OLT-ALERT, potrivit căruia în 2009, pe când era ofițer de poliție, participa la petrecerile organizate de interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. El își explică prezența la astfel de evenimente lăsând să se înțeleagă faptul că era acolo în misiune operativ-informativă. OLT-ALERT a solicitat conducerii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt un punct de vedere pe acest subiect. Pe de altă parte, fostul polițist lasă să se înțeleagă faptul că publicarea acestor informații ar fi un atac politic, deși imaginile în care el apare alături de mai mulți interlopi la una dintre petrecerile lui Bercea Mondial circulă pe rețelele de socializare, având drept sursă canalul de Youtube.

Deși, înainte de publicarea articolului, am încercat să îl contactăm, telefonic și pe Whatsapp, pentru un punct de vedere pe marginea acestui subiect, Liviu Voiculescu a refuzat să răspundă. Ulterior, după publicarea articolului, candidatul liberal la Primăria Slatina a postat pe pagina sa de socializare un „drept la replică” din care reiese că prezența sa la petrecerile organizate de reprezentanți ai lumii interlope nu ar fi fost întâmplătoare, ținând de activitatea sa operativ-informativă.

„În perioada 2004-2015 am fost ofițer de poliție și nu pot preciza DECÂT că prezența mea la evenimentul respectiv nu era deloc, dar absolut deloc, întâmplătoare.
În desfășurarea activităților operativ-informative specifice muncii de poliție prezența unui ofițer la anumite evenimente nu este sub nicio formă întâmplătoare”, a scris, pe Facebook, Liviu Voiculescu.

OLT-ALERT a solicita conducerii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt un punct de vedere pe acest subiect, așteptând răspuns.

Tot pe Facebook, președintele PNL Olt încearcă să dea un sens politic articolului cu pricina, deși imaginile în care el apare alături de mai mulți interlopi la una dintre petrecerile lui Bercea Mondial circulă pe rețelele de socializare, având drept sursă canalul de Youtube.

Iată imaginile:

La petrecerea cu pricina, la care au cântat maneliști cunoscuți precum Florin Salam, s-a aflat și șeful Clanului Duduienilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian, ucis, recent, cu o lovitură de cuțit, într-o răfuială între găști, dar și omul de afaceri Marian Căpățână, condamnat, în 2016, la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenţă în dosarul în care şi Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte al ţării, a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi în vederea soluţionării, într-un anume fel, a unui proces care îl viza pe Sandu Anghel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here