Cel mai nou sondaj de opinie pentru alegerile din București – Ce procente au Nicușor Dan, Gabriela Firea și Traian Băsescu

Sursa foto: romaniatv.net

Un sondaj de opinie recent a fost prezentat într-o conferință de presă chiar de Nicușor Dan. Cele mai noi cifre îl arată pe candidatul susținut de PNL pe prima poziție.

Un sondaj de opinie realizat de Novel Research pentru PNL și prezentat de Nicușor Dan într-o conferință de presă arată că reprezentanul susținut de PNL se află pe prima poziție cu o intenție de vot de 33%, în timp ce Gabriela Firea ar obține 30,5%. Traian Băsescu este și el cotat cu 9%, în timp ce 18,5% dintre bucureșteni se declară nehotărâți.

Sondajul a avut 840 respondenți, iar marja de eroare este de 3,7%. Eșantionul este reprezentativ pentru populația municipiului București cu drept de vot la alegerile locale și a fost realizat prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Sondajul a fost realizat la comanda PNL.

„Este un sondaj de opinie realizat în perioada 16-17 septembrie, adică în urmă cu 2 și 3 zile, telefonic, 840 de bucureșteni, marjă de eroare 3,4%, compania Novel Research, mai multe întrebări la care o să vă dau răspunsurile date de bucureșteni. Merită primarul în funcție un nou mandat? 54% dintre bucureșteni au spus NU, 33% spun DA, 11% NU RĂSPUND. Dacă îi luăm în calcul doar pe cei care au o opțiune pe acest subiect, 61% spun că nu merită un nou mandat.

Au fost întrebați bucureștenii dacă consideră că competiția pentru Primăria Generală este una strânsă sau nu. 69% spun că va fi o competiție cu un rezultat strâns. Bucureștenii sunt de acord că orice vot este important, înțeleg acest lucru”, a spus candidatul USR-PLUS-PNL la Primăria Generală a Capitalei.

Sursa: realitatea.net

1 COMENTARIU

  1. Nicușor Dan și pnl sa se ducă la pușcărie sunt o mama de hoți a furat din bani copiilor, pensionarilor, persoanelor cu handicap 6 miliarde pt a fura și alegerile locale sa se ducă cu toți la pușcărie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here