Serviciul de Permise şi Înmatriculari Olt, sediu secundar la Caracal

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt va avea un sediu secundar, la Caracal.

Noua locație a instituției va deveni operațională începând de mâine.

„Sediul secundar va funcţiona în municipiul Caracal, str. Toma Ruşcă, nr. 3, jud. Olt (în sediul Poliţiei Municipiului Caracal), în zilele de marţi şi joi ale săptămânii, între orele 09:00 – 15:00.

La sediul secundar vor fi preluate documentele necesare efectuării  tuturor operaţiunilor din domeniul înmatriculării vehiculelor, cu excepţia acordării autorizaţiilor de circulaţie provizorie în alb, precum şi a autorizaţiilor de circulaţie pentru probe; deasemenea, vor fi eliberate autorizaţiile provizorii, certificatele de înmatriculare sau dovezile înlocuitoare ale acestora, precum şi plăcile cu număr de înmatriculare sau provizoriu.

Pentru operativitate, cetăţenii sunt rugaţi să prezinte documentaţia completă pentru fiecare tip de operaţiune solicitată şi să verifice pe site-ul www.drpciv.ro  disponibilitatea combinaţiei numărului de înmatriculare, în cazul solicitării unei înmatriculări preferenţiale, iar pentru depunerea documentele nu este necesară efectuarea unei programări prealabile”, se arată într-un comunicat transmis de către Prefectura Olt.

Eliberarea documentelor se va efectua la data stabilită cu lucrătorul din ghişeu.

”Începând cu data de 22 septembrie 2020, în municipiul Caracal va fi operaționalizat un punct de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Venim în sprijinul cetățenilor din sudul județului, care nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la Slatina pentru operațiuni de înmatriculare și pentru eliberarea autorizațiilor provizorii pentru că acum au acest serviciu aproape de casă, iar pe de altă parte vom scăpa de aglomerațiile create de la ghișeele de sediul serviciului din municipiul Slatina precizează prefectul județului Olt, Florin-Constantin Homorean.

Toate informaţiile privind documentele necesare şi programul de lucru se pot găsi pe site-urile Instituţiei Prefectului-Judeţul Olt şi Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here