Cinci profesori din Timişoara s-au infectat cu coronavirus. Liceul a intrat în scenariul ROŞU

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a hotărât schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, după ce au fost confirmate cu coronavirus cinci cadre medicale.

Elevii vor învăța online.

„În urma analizei situaţiei existente, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, întrunit în şedinţă extraordinară, a emis hotărârea în baza căreia se suspendă temporar activităţile didactice care presupun prezenţa faţă în faţă la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timişoara, cursurile desfăşurându-se online (scenariul roşu). Prevederile hotărârii se aplică pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 21 septembrie”, a declarat prefectul de Timiş, Liliana Oneţ.

Până la depistarea profesorilor cu coronavirus, cei aproximativ 400 de elevi învățau în scenariul galben, mai exact după sistemul hibrid.

Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Liceului Teologic Penticostal Logos din Timișoara, emisă în baza recomandării Direcției de Sănătate Publică Timiș.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here