Un bărbat din Galați, reţinut de jandarmi după ce a ameninţat două femei cu un satâr

Un bărbat de 43 ani din Galați a intrat în curtea locuinței a două femei în vârstă de 86 și 30 ani și le-a amenințat cu un satâr. Bărbatul a fost prins de jandarmi în timp ce încerca să fugă.

La ora 21:00, în timp ce patrula pe raza Secției 5 Poliție Galați, echipajul de jandarmerie a fost oprit de două femei care, speriate fiind, le-au spus oamenilor legii că un bărbat aflat sub influența alcoolului a sărit gardul casei și le-a amenințat cu un satâr.

Deplasându-se la adresa indicată, jandarmii au văzut un bărbat care corespundea semnalmentelor și care la vederea oamenilor legii a aruncat satârul în vegetația din zona și a încercat să sară gardul altei case, cu intenția de a se face nevăzut. Militarii l-au urmărit și l-au prins în momentul în care escalada poarta altui imobil. Bărbatul a fost condus la sediul poliției. Satârul cu care le-a amenințat pe femei a fost găsit de către jandarmi și ridicat de la fața locului.

Din declarația celor două femei a rezultat că în jurul orei 20:45, în timp ce se aflau casă, au văzut un bărbat care a sărit gardul imobilului și a venit la acestea cu un satâr în mână, cerându-le să-i dea de băut. Femeile s-au speriat și într-un moment de neatenție al bărbatului au fugit în stradă, unde au văzut echipajul de jandarmerie. La rândul său bărbatul nu a recunoscut fapta spunând că se afla în zonă întrucât își căuta pe un amic.

Jandarmii i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here