Fata lui Aurelian Preda, anunț trist: ”Din motive personale și de sănătate, pomenirea tatălui meu nu se va mai realiza”

Pomenirea lui Aurelian Preda, rapsodul care a murit acum patru ani, pe 27 septembrie, nu se va mai face, a anunțat fata regretatului artist.

Pomenirea lui Aurelian Preda, rapsodul care a murit acum patru ani, pe 27 septembrie, nu se va mai face, a anunțat fata regretatului artist. Aseară, Anamaria Rosa a postat un mesaj trist, în care a mărturisit că motivele amânării pomenirii sunt personale, dar și de sănătate.

”Buna seara, dragilor! Anul acesta, din motive personale si de sanatate, pomenirea cea mare nu se va mai realiza cand tatal meu va implini 4 ani de la trecerea in nefiinta respectiv pe 27 septembrie. Parintele Staret Andrei alaturi de obstea Manastirii Dervent vor realiza atunci o mica slujba de pomenire insa pomana cea mare va fi organizata in octombrie iar data o voi anunta curand! Doamne ajuta!”, a notat fata lui Aurelian Preda.

Aurelian Preda, cântăreț de muzică populară și realizator tv de emisiuni folclorice, a încetat din viață pe 27 septembrie 2016, la doar 46 de ani, răpus de o boală necruțătoare. Artistul a murit pe un pat de spital din Viena, acolo unde urma un tratament revoluționar, în care își pusese toate speranțele. Înmomântarea lui Aurelian Preda a avut loc la mânăstirea Dervent, la procesiune participând sute de oameni, care au dorit să-i aducă un ultim omagiu rapsodului.

După moartea tatălui, Anamaria Rosa Preda a continuat să-și facă un nume în muzica populară, fiind sprijinită inițial de Nicușor Iordan, mentorul ei și cel mai bun prieten al părintelui său. Acum doi ani, însă, între cei doi a izbucnit un scandal uriaș, Anamaria acuzându-l pe Nicușor de abuz sexual, motiv pentru care i-a și făcut interpretului o plângere în acest sens. Nicușor Iordan a negat vehement toate acuzațiile, fiind sprijinit și de familia lui, care a declarat că de fapt tot ce s-a întâmplat între Nicușor și Anamaria a fost o legătură consimțită.

Sursa: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here