Președintele PNL Caracal, internat cu suspiciune de COVID, după ce s-a aflat în contact cu șeful PNL Olt, Liviu Voiculescu/ FOTO

Sursa foto: Facebook

Președintele PNL Caracal, Cristian Pavel, a fost internat, azi, la spital cu suspiciune de COVID-19. El are simptome de două săptămâni, iar duminică s-a aflat în campanie electorală prin oraș, alături de zeci de persoane, printre care s-au numărat liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu, candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean Olt, și Cristian Conea, candidatul PNL la Primăria Caracal.

Cristian Pavel a fost internat la Spitalul Caracal și a fost testat azi, iar cei care s-au aflat în contact direct cu el așteaptă cu sufletul la gură rezultatul testului, care ar putea fi aflat chiar în această seară.

Grav este că liderul PNL Caracal, care, potrivit unor colegi de partid, ar avea simptome specifice COVID-19 de două săptămâni, nu a luat nici o măsură de prevenție.

În tot acest timp, soția sa s-a aflat zi de zi în campanie electorală alături de alte persoane, iar bomboana de pe colivă ar fi participarea sa directă la acțiunile electorale desfășurate duminică, alături de zeci de persoane, printre care s-au numărat liderul PNL Olt, Liviu Voiculescu, fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu, candidatul liberalilor la președinția Consiliului Județean Olt, și Cristian Conea, candidatul PNL la Primăria Caracal.

Cristian Pavel alături de Ion Voicu (Sursa foto: Facebook)
Cristian Pavel alături de Liviu Voiculescu (Sursa foto: Facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here